Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Citromkrémes (kekszes) Doki-csoki
2013. Nov. 06.
Ez a jó a rossz időben, lehet bonbonozni, csokikat gyártani, járatni a sütőt anélkül, hogy bárki bolondnak nézne. Nem mintha ez nyáron zavarna… Úgyhogy tovább bővül a Doki-csoki kínálat. Lemon curd for president!! És ha még nem mondtam volna, ez a táblás csoki -gyártás irtó jó móka.
Hozzávalók:
2-4 evőkanál citromkrém – recept itt
pár darab háztartási keksz kis darabokra tördelve
10 dkg étcsokoládé
1. Az étcsoki 2/3-át kis lábasban kicsi lángon, folyamatos kevergetés
mellett megolvasztjuk, majd lehúzzuk a tűzről és beletördeljük a
maradék csokit és addig kevergetjük, míg az is teljesen megolvad.
Kikenjük vele a csokitábla formát és hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
2. Ha megdermedt a csoki, kivesszük a hűtőből, egyenletesen megkenjük a
citromkrémmel, rászórjuk a kekszdarabokat, majd újraolvasztjuk a maradék
étcsokit és befedjük vele, lehetőleg precízen, hogy mindenhova jusson.
Hűtőben megdermesztjük, majd kipattintjuk a formából és kész is.
Persze mindez működik bonbonként is.
Ui.: a kekszet nagyon nem érezni 1 nap után, úgyhogy akár ki is hagyható és akkor simán citromos a csoki. De abból kiváló.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!