Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
A tésztához:
4 db tojás
8 dkg liszt
8 dkg cukor
1 mokkáskanál sütőpor
A krémhez:
2 csomag vaníliás pudingpor
7.5 dl 1 tej
7 evőkanál cukor
1 teáskanál vanília aroma
250 ml tejszín
2 evőkanál cukor
2 evőkanál zselatin
1 dl víz
Elkészítés módja
A sütőt 180 fokra melegítjük. A tojásokat a cukorral habosra keverjük (elektromos habverővel 7-8 perc), majd óvatosan hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Egy 25×39 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a piskótát beleöntjük, majd megsütjük. A vaníliás pudingporokat a tejjel, cukorral és aromával sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. A tejszínt a cukorral keményre verjük. A zselatint az 1 dl langyos vízben feloldjuk, majd a pudingos krémhez keverjük. Jól felhabosítjuk, majd apránként hozzáadjuk a keményre vert tejszínt is. A két krémet összekeverjük, majd kb. 10 percre a hűtőbe tesszük, és ezután a piskóta tetejére simítjuk. Cukrozott kakaóval megszórjuk a tetejét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!