Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
diós kiflicske készítése sok másis készült de most itt ezek vannak a gépen
.Hozzávalók
darabra:
A tésztához:
500 g búza-rétesliszt (BFF 55)
180 g zsír - sertés
2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
12 g sütőpor
2 csapott evőkanál porcukor
4 evőkanál tej (2,8%-os)
A töltelékhez:
200 g dió (darált)
100 g kristálycukor
100 ml tej (2,8%-os)
A kiflik megkenéséhez:
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
Leírás
Dédnagymamám receptje alapján - nem a megszokott kelt tésztából, hanem gyúrt tésztából készítve. A hozzávalók nagy része mindig kéznél volt – házi tojás, zsír, tej, dió, a többit vették vagy cserélték. Tölteléknek mákot is lehet használni, de a diós az igazi kedvenc ...
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!