Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ezermester klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ezermester klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
a sváb konyha réme a sodrófa
isler tallérok
ozzávalók:
kb. 15 darabhoz:
20 dkg liszt
20 dkg dió/mandula (darált)
10 dkg vaj
10 dkg cukor
2 tojássárgája
1 csipet só
Valamint:
lekvár
étcsokoládé / tortabevonó
vaj
Elkészítés:
A tészta száraz hozzávalóit összekeverem (liszt, dió, cukor), majd a tojássárgájával, a vajjal és sóval összegyúrom (ne legyen ideje elolvadni a vajnak). Legalább 1 órára hűtőbe teszem állni.
Lisztes deszkán kinyújtom (ne legyen vastagabb fél cm-nél), majd tetszés szerinti méretre szaggatom.
175 fokon 8-10 perc alatt aranysárgára sütöm.
A csokoládét a vajjal gőz felett megolvasztom.
A kihűlt lapokat lekvárral összeragasztom, majd óvatosan bevonom a csokoládémázzal.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!